Motorcross Almkerk keert terug

Foto: Sander van Strien
2 augustus 2022, 17:52
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 17 september gonst Almkerk weer van de crossmotoren. Motorcross Almkerk keert terug, met alles wat de liefhebber gewend was.

Crossteam Almkerk laat weten dat zij als organisatie er weer tegenaan gaan om er een mooie dag van te maken. Al sinds 2003 organiseert het crossteam de bij velen bekende motorcross van Almkerk met behulp van financiële middelen van sponsors en donateurs.

Het eendaagse motorevent wordt gehouden op het terrein naast Iveco Schouten, aan de Almweg, een motorcross-wedstrijd tellend voor de West Brabant Cup, met als extra de streekrijdersklasse. Deze dag start om 08.30 en duurt tot 22.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl