Volle score in Venlo door beachvolleybalteam Raïsa Schoon/Katja Stam

Foto: Pim Waslander
2 augustus 2022, 17:21
Verlopen

VENLO/WERKENDAM - Het beachvolleybalteam Raïsa Schoon/Katja Stam, momenteel de nummer twee van de wereld, speelt voornamelijk internationale toernooien. Afgelopen weekend was er echter een mogelijkheid om deel te nemen aan de Nederlandse eredivisie.

Zij speelden het toernooi in Venlo, waar aan de kade van de Maas een tijdelijk centrecourt was aangelegd. Zonder ook maar één set te verliezen bereikten zij de finale en ook deze werd in twee sets gewonnen, waarmee zij zich tot winnaar konden laten kronen van dit toernooi.

De komende week neemt het team deel aan een Elite 16 toernooi in Hamburg, waar wordt aangetreden tegen de absolute wereldtop. Na dit toernooi reizen ze door naar München, waar ze hun zilveren medaille gaan verdedigen tijdens het Europees Kampioenschap.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl