Gemeente Altena treft verkeersmaatregelen voor doorkomst Ronde van Spanje

Foto: Archief
4 augustus 2022, 21:48
Verlopen

ALTENA - Diverse wegen in Altena, die onderdeel uitmaken van de tweede etappe van de Ronde van Spanje, zijn zaterdag 20 augustus afgesloten tussen 12.15 en 15.45 uur. Het gaat om de N267 langs Wijk en Aalburg, Veen en Andel en de N322 bij Giessen.

Het verkeer wordt omgeleid. De tweede etappe van de Vuelta begint in Den Bosch en zal via Heusden de gemeente Altena aandoen. De wielrenners passeren de provinciale weg N267, waarbij ze Wijk en Aalburg en Giessen aandoen en fietsen dan door naar de Almweg, de N322. Via de Wilhelminasluis bij Andel verlaten de renners de gemeente richting Zaltbommel, om koers te zetten naar de finish in Utrecht.

Een woordvoerder van de gemeente Altena liet eerder al weten dat ze daar trots zijn dat de Vuelta door Altena komt. Altena stelt ook geld beschikbaar. Plannen daarvoor worden op dit moment uitgewerkt. Ook is het de bedoeling dat er rondom het wielerevenement feestelijke activiteiten plaatsvinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl