Open dag bij Kozakken Boys in Werkendam

8 augustus 2022, 15:33
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 13 augustus staat de jaarlijkse Open Dag van Kozakken Boys op de planning. Op deze dag opent de Werkendamse voetbalclub voor iedereen de deuren en de entree is gratis.

Vanaf 12.00 uur gaat deze dag van start met de wedstrijd Kozakken Boys – WNC. Om 12.45 uur is de traditionele kids persconferentie, waar alle kinderen vragen kunnen stellen aan verschillende spelers van Kozakken Boys. Om 15.00 uur vindt de aftrap plaats met de wedstrijd Kozakken Boys – Achilles Veen.

Om 17.30 uur is de wedstrijd Oud Kozakken Boys tegen het Gecombineerd Senioren Elftal. Onder andere Gerard den Haan, Arie Lock, Dennis Netten en Leo Koswal maken deel uit van het elftal Oud Kozakken Boys. Voor de aanwezige jeugd is er een springkussen aanwezig. Tevens zijn er handtekeningenboekjes gemaakt waar de jeugd mee langs de spelers en technische staf kunnen gaan. Tijdens deze open dag zal ook de planning voor het jubileumseizoen worden onthuld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl