Jeugdopleiding Kozakken Boys gaat samenwerking aan met Altena Fysio Plus

9 augustus 2022, 09:44
Verlopen

WERKENDAM - De jeugdopleiding van Kozakken Boys is een samenwerking aangegaan met Altena Fysio Plus. Vanaf woensdag 24 augustus zal er iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur een inloopspreekuur zijn voor de beoordeling van blessures.

Kozakken Boys ziet de samenwerking als een stap om de Jeugdopleiding ook op medisch vlak te professionaliseren. In het verlengde daarvan is voor de hoogste jeugdteams en Onder 23 een verzorger, Gert Heerkens, aangesteld.

Heerkens heeft veel ervaring met het verzorgen en beoordelen van blessures. Hij is ook op woensdagavonden aanwezig, zodat communicatie tussen fysio en verzorger optimaal kan zijn. Verder is Heerkens aanwezig tijdens de trainingen en wedstrijden van het Onder 23-team van Kozakken Boys.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl