Ophalen oude IT apparatuur voor het goede doel

Foto: Archief
10 augustus 2022, 09:32
Verlopen

ALTENA - In week 35 en 36 komt Copiatek oude IT apparatuur kosteloos bij ondernemers in Altena ophalen. Die apparatuur wordt vervolgens beschikbaar gesteld aan het goede doel. Een van deze doelen is Stichting Leergeld.

In de periode van 29 augustus tot en met 14 september kunt u als ondernemer uw oude IT apparatuur op laten halen om deze een tweede leven te geven. Denk hierbij aan oude laptops, PC’s, tablets, beeldschermen, printers, kabels en alle overige IT apparatuur. Alle eventuele aanwezige data wordt uiteraard gewist en daar ontvangt u een certificaat van.

Om de ophaaldienst van Copiatek bij u te laten stoppen, dient u oude IT apparatuur aan te melden via de website www.copiatek.nl/ophaaldienst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl