Vermiste man omgeving Almkerk nog niet gevonden

Foto: Archief
10 augustus 2022, 11:57
Verlopen

ALMKERK - Op dinsdag 9 augustus is er door Burgernet rond 21.00 uur een bericht verstuurd inzake de vermissing van een 26-jarige man in de omgeving Almkerk. Tot heden is de man nog niet gevonden.

Het zou gaan om een man van 26 jaar met een witte broek met rafels, een tatoeage op zijn been, een bruin shirt en schoenen zonder veters. De man zou verward overkomen. Wanneer iemand deze man aantreft, dient u hem niet zelf te benaderen maar te bellen met 112.

In een tweede Burgernet bericht van 10 augustus rond 08.00 uur staat te lezen dat de politie nog steeds op zoek is naar de vermiste man. Mocht u informatie hebben over de vermissing, kunt u bellen met 0900-8844. Woensdagochtend was er een zoekactie door een politiehelikopter bij de Tol in Sleeuwijk. Deze zoekactie zal mogelijk verband hebben met de vermissing.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl