Bestuurder raakt scooter kwijt na ‘stoere’ wheelie

Foto: Archief
11 augustus 2022, 10:11
Verlopen

SLEEUWIJK - In Sleeuwijk is een bestuurder deze week zijn scooter kwijtgeraakt nadat hij een stoere wheelie maakte in het winkelcentrum.

De politie nam het voertuig in beslag nadat ze was getipt over het rijgedrag. Het is de tweede keer in nog geen week tijd dat de politie een scooter meeneemt na overlastklachten. Donderdag 4 augustus meldden de wijkagenten van Altena ook een inbeslagname via Instagram.

Niet alleen het rijgedrag was reden om hem aan te spreken. Dat op de scooter de kentekenplaat ontbrak én dat het voertuig niet verzekerd bleek te zijn, speelde ook mee. De scooter wordt op het politiebureau getest op zijn maximumsnelheid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl