Werkina in Werkendam deze week langer open

Foto: Archief
11 augustus 2022, 10:17
Verlopen

WERKENDAM - Tijdens een hittegolf is het natuurlijk lekker om een verfrissende duik te nemen. Daarom blijft  openluchtzwembad Werkina in Werkendam deze week langer open.

Het buitenbad is tot en met vrijdag open van zeven uur ’s ochtends tot half acht ‘s avonds. Normaal gesproken eindigt het zwemseizoen bij Werkina op 3 september. Vorig jaar was het zwembad vanwege het mooie weer nog een week langer open.

Of dat ook dit jaar het geval zal zijn, is nog niet bekend. Tegen die tijd zijn de scholen weer begonnen en het moet wel uitkunnen met de bezoekersaantallen. Ook het zwembad kampt met de gasprijzen, elektra en kosten voor personeel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl