Fotowedstrijd ANV Bloemenzaad uitdeelactie

Foto: ANV
12 augustus 2022, 19:21
Verlopen

ALTENA - De Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch deelde op 21 april haar bloemzaadmengsel uit aan veel bewoners in Altena. Staan de bloemen er nu prachtig bij? Maak dan een foto van het resultaat en doe mee aan de fotowedstrijd.

Maak een mooie foto en stuur deze naar info@anv-altenabiesbosch.nl onder vermelding van uw naam en adres en telefoonnummer. Bij de foto komt alleen uw naam te staan zoals u deze opgeeft. Het adres is nodig om de prijs te kunnen bezorgen. Doe dit vóór 22 augustus zodat ANV nog de tijd heeft om een mooie afdruk te laten maken.

Tijdens Boerenerfdag, op 27 augustus bij de Buffelgaard in Wijk en Aalburg, wil ANV graag foto’s tonen die bewoners maakten van het bloemenresultaat in hun tuin. De bezoekers op de Boerenerfdag mogen aangeven wie de mooiste foto heeft gemaakt. De winnaar krijgt een mooi Puur uit Altena-pakket als prijs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl