Overval op tankstation in Wijk en Aalburg

Foto: Sander van Strien
12 augustus 2022, 22:58
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Een tankstation aan de N283 bij de rotonde aan De Kromme Nol is vrijdagavond omstreeks 21.20 uur overvallen. De overvallers hebben hierbij het een en ander buit gemaakt.

De politie heeft niet veel informatie vrijgegeven over het incident, maar spreekt over twee verdachten. Er is een persoon het tankstation binnengegaan en heeft een medewerker met een wapen bedreigd. Bij het incident raakte niemand gewond.

Er werd vrijdagavond volgens de politie gezocht naar een persoon met zwarte helm, zwarte trui met witte letters en capuchon. Een van de daders heeft een mager postuur en is ongeveer 1 meter 70 lang. Of er later aanhoudingen zijn verricht, is niet bekend gemaakt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl