Derde editie Woerkumse Foodfestival

Foto: Archief
13 augustus 2022, 16:25
Verlopen

WOUDRICHEM - Bij het horen van de naam, Het Woerkumse Foodfestival, loopt het water u vast al in de mond. Op zondag 4 september moet u hiervoor op ’t Rond in Woudrichem zijn.

Ook dit jaar is er van alles te beleven op het evenemententerrein. Je kan genieten van zoete en hartige lekkernijen, losgaan op de dansvloer, een verfrissend drankje halen bij de cocktailbar en natuurlijk is er ook vermaak voor de jongste bezoekers. Dit jaar wordt het terrein niet afgesloten en is het event voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is er een groot scherm waarop Formule 1  (zonder geluid) wordt uitgezonden.

Ga het lekkers proeven wat de foodtrucks te bieden hebben. Het festival is geopend van 13.00 tot 19.30 uur. Kijk op de website www.stichtingdewoerkumseweek.nl voor meer informatie over de verschillende foodtrucks.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl