Jari van Achterberg nieuwe veiligheidscoördinator bij Kozakken Boys

15 augustus 2022, 15:40
Verlopen

WERKENDAM/HANK - Jari van Achterberg uit Hank wordt de nieuwe veiligheidscoördinator bij Kozakken Boys in Werkendam. Hij volgt hiermee Dick Vorthoren op.

Van Achterberg was afgelopen seizoenen bij de Werkendamse club betrokken als steward. Zijn ervaring bij een Betaald Voetbalorganisatie, als informant, voetbalspotter en in de security, maken hem tot een goede kandidaat.

De nieuwe veiligheidsman breekt een lans voor zijn collega’s; Kozakken Boys is namelijk nog steeds op zoek naar dames en heren die de groep stewards willen komen versterken. Kozakken Boys is blij met Jari van Achterberg en wenst hem veel succes toe met de nieuwe uitdaging.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl