Accordeonbeurs op camping De Hoge Waard in Andel

Foto: Pixabay
19 augustus 2022, 10:09
Verlopen

ANDEL - Accordeonliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op zaterdag 10 september is er namelijk van 10.00 tot 16.00 uur een gezellige accordeonbeurs op camping De Hoge Waard in Andel. 

Op de beurs kan men accordeons bekijken, uitproberen en luisteren naar mensen die het muziekinstrument bespelen. Het is verder mogelijk om tweedehands accordeons, trekzakjes, bladmuziek en cadeautjes te kopen. Ook kan men zijn of haar accordeon laten taxeren, ter verkoop aanbieden en is er een stemmer/restaurateur aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om uzelf aan te melden voor een gratis accordeon les bij Deanne Raes.

De beurs is in de kantine van de camping aan de Hoge Maasdijk 61 in Andel. Bezoekers kunnen voor de slagboom parkeren op het parkeerterrein. Parkeren en toegang tot de beurs zijn gratis. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de organisatie, via 06-10915211 of 06-28230987.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl