Diverse komborden aangepast tot ‘Boeren Altena’

Foto: Sander van Strien
19 augustus 2022, 10:32
Verlopen

ALTENA - Ook in de gemeente Altena voeren boeren actie door een aantal plaatsnaamborden van stickers te voorzien tot 'Boeren Altena'. Ook dorpen in Molenlanden, Vijfheerenlanden en West Betuwe kregen hiermee te maken.

Op verschillende plekken krijgen komborden stickers, waarbij het woord ‘Gemeente’ wordt beplakt met stickers waarop ‘Boeren’ staat. Het resultaat wordt dan ‘Boeren Altena’. Het is niet bekend wie of welke groep er achter deze actie zit. Hoewel het protest geen gevaar oplevert, worden de stickers wel verwijderd.

Een woordvoerder van de gemeente Altena laat weten dat eigendommen van de gemeente graag in originele staat worden gehouden. Aangebrachte stickers worden altijd weggehaald. Altena was al op de hoogte van de plakactie van de boeren. Altena zegt goed contact te houden met de boeren in de gemeente.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl