Informatiemarkt met tussentijdse onderzoeksresultaten windenergie Avelingen

Foto: Archief
19 augustus 2022, 09:49
Verlopen

GORINCHEM - Op donderdag 25 augustus wordt een informatiemarkt georganiseerd over de tussentijdse onderzoeksresultaten in de verkenning naar windenergie bij Avelingen.

De informatiemarkt vindt plaats in Hotel Gorinchem aan de Van Hogendorpweg 8-10 in Gorinchem. Er zijn verschillende stands aanwezig met informatie over geluid, slagschaduw, natuur en onderzoeksopstellingen.

Ook worden beelden getoond van ingetekende windmolens, bekeken vanuit verschillende plekken rondom Avelingen. De informatiemarkt kan vrij bezocht worden van 15.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Op www.gorinchem.nl/windenergie is meer informatie te vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl