VVV Gorinchem gaat verhuizen

Foto: Archief
19 augustus 2022, 09:34
Verlopen

GORINCHEM - De VVV en Stichting Gorinchem Citymarketing verhuizen per 30 augustus van de Groenmarkt naar de Grote Markt 17.

Op maandag 29 en dinsdag 30 augustus is de VVV gesloten, woensdag 31 augustus opent de VVV weer op de begane grond van het Gorcums Museum. Gorinchem Citymarketing, die de VVV exploiteert, opende op 23 maart 2018 de VVV/Brandstore op de Groenmarkt 8 als tijdelijke pop-up locatie. Het pand stond toen al te koop. Inmiddels is het pand verkocht en moest de stichting op zoek naar een andere locatie.

Voorzitter Edith van Duijn: “De locatie op de Groenmarkt is altijd bedoeld als een tijdelijk onderkomen. Met het Gorcums Museum zijn we dan ook al enige tijd bezig om de verhuizing voor te bereiden. Een nieuwe huurder van het pand heeft deze stap versneld, maar we zijn blij met deze A-locatie in de stad.” Het voormalige stadhuis is een gebouw met allure. Op deze plek komen historie, inspiratie, toerisme en lokale betrokkenheid samen.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl