Kofferbakmarkt in Woudrichem door Kunst Na Strijd

Foto: Kunst Na Strijd
21 augustus 2022, 19:04
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 3 september vindt in Woudrichem op ’t Rond een gezellige kofferbakmarkt plaats. Vanaf 9.00 uur stellen 28 auto’s zich op, zowel op het middenplein als direct voor ’t Rondeel, om vanuit de kofferbak tweedehands spullen te verkopen.

Al jarenlang is de kofferbakmarkt op ’t Rond een begrip in Woudrichem en ver daarbuiten. De altijd drukbezochte markt staat garant voor een gezellige ochtend. Zo gezellig, dat de markt dit jaar een uurtje langer duurt, namelijk tot 14.00 uur. Zoals gebruikelijk zal ook dit jaar een ensemble optreden van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd. Zij spelen gezellige, bekende muziek. Ook is er aan de inwendige mens gedacht. ‘t Rondeel zet de deuren open, zodat u daar terecht kunt voor een vers kopje koffie, thee of iets fris. Ook worden er lekkere pannenkoeken verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kunst Na Strijd.

De staanplaatsen zijn allemaal al bezet. Wilt u met uw auto op ’t Rond uw spullen verkopen? Stuur dan een mail voor de reservelijst. Mail naar kofferbakmarktkns@gmail.com. Inschrijfgeld bedraagt € 12,50 + € 5,00 borg. Als u de standplaats netjes opgeruimd weer oplevert, ontvangt u de borg retour.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl