Team Voltena Dames 1 blijft bij elkaar

Foto: Voltena
21 augustus 2022, 15:40
Verlopen

WERKENDAM - Vorig seizoen debuteerde Team Voltena Dames 1 in de eredivisie. Zij deden dit met een selectie die vrijwel uitsluitend zelf is opgeleid. Het lukte het team in zes jaar tijd op te klimmen van de derde divisie naar de eredivisie.

De voltallige selectie heeft aangegeven te blijven. Een paar speelsters kiezen voor een wat lagere trainingsintensiteit en zullen vooral in Dames 2 gaan spelen. Daar tegenover staan vijf jeugdspeelsters. Zij gaan aanhaken en meetrainen met het dames 1 trainingsprogramma. De organisatie is verder geprofessionaliseerd. Het begeleidingsteam is uitgebreid met atletiektrainer Martin Delleman en fysiek/krachttrainer Arno Tavenier. Met trainer/coach Johan van Vliet, opleidingstrainer Debora Kadijk, fysiotherapeut Wendy Tavenier en teammanager René van der Giessen gaan zij er het komende seizoen er alles aan gaan doen om de ambities van team waar te maken.

Op zaterdag 17 september is iedereen van harte welkom in sporthal De Crosser in Werkendam waar het team zich aan het eigen publiek zal presenteren met een oefenwedstrijd tegen Volley Haasrode Leuven, dat dit seizoen uit zal komen in de Belgische Liga A. Aanvangstijd is 19.00 uur en de toegang is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl