OogstFeest bij het Groene Hart in Giessen

Foto: Nicolette van Andel
22 augustus 2022, 17:06
Verlopen

GIESSEN - Op zaterdag 17 september organiseert de HartenBrigade van ongeveer 16.00 tot 19.00 uur het jaarlijkse OogstFeest in het nieuwe Groene Hart in Giessen.

De TuinBrigade laat met trots zien wat het Groene Hart hen allemaal biedt. Het hele seizoen werkt men met passie hard in de prachtige tuin, die gelegen is naast de HartenJager en nu is het tijd voor feest. Diverse groenten en fruit, maar ook jam en andere zelfgemaakte producten, zullen verkocht worden. De vele vrijwilligers zorgen voor verse soepen met ingrediënten uit het Groene Hart, aangevuld met allerlei andere lekkere dingen. Voor een vrijwillige bijdrage mag u daarvan mee-eten.

Men nodigt iedereen in Altena uit om ook iets lekkers mee te nemen en samen te genieten in de sfeervolle tuin. Als het gaat lukken om op korte termijn een band te vinden, wordt er ook live muziek ten gehore gebracht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl