Fietstocht voor jong en oud door Muziekvereniging Excelsior Genderen

Foto: Archief
24 augustus 2022, 21:25
Verlopen

GENDEREN - (Her)ontdek de omgeving op uw fiets. Trommel uw vrienden op en schrijf u in. Muziekvereniging Excelsior Genderen organiseert op zaterdag 10 september een fietstocht voor jong en oud.

Er zijn drie verschillende routes uitgezet, zodat het voor iedereen goed te fietsen is. Bent u een ervaren fietser? Ga dan voor de route van ruim 45 of 55 km. Heeft u zin in een kleinere route? Ga dan voor de route van ongeveer 25 km. U geeft uzelf op door het formulier in te vullen op de website www.muziekverenigingexcelsior.nl.

De kosten voor het fietsen van de route zijn voor volwassenen € 7,50 p.p. en voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar € 3,- p.p. Bij vooraf inschrijvingen krijgt u een goodiebag mee voor tijdens het fietsen. Een contante betaling doet u bij de start. De gehele opbrengst gaat naar muziekvereniging Excelsior. U start en eindigt bij het parkeerterrein aan de achterkant van ’t Dorpshuis te Genderen. U kunt starten tussen 9.30 en 10.00 uur. Onderweg staan leden van Excelsior met een kraampje waar u koffie, thee, limonade en iets lekkers kunt kopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl