SoepPraat door de HartenBrigade

Foto: Archief
24 augustus 2022, 21:16
Verlopen

WERKENDAM/GIESSEN - Iedere dinsdag en donderdag organiseert de HartenBrigade SoepPraat.

Voor maar € 2,- per persoon kunt u lekker onbeperkt soep met een stuk stokbrood eten en ondertussen gezellig een praatje maken met uw tafelgenoten. In de HartenJager in Giessen verwelkomt het HartenTeam al bijna 4 jaar wekelijks zo’n 30 gasten en sinds juni is iedereen ook in het Vlechtwerk in Werkendam van harte welkom om aan te schuiven. Voor het Vlechtwerk is Nicolette van Andel nog op zoek naar enthousiaste soepkokers, een zeer dankbare taak die ook veel nieuwe contacten brengt. Voor meer informatie mag u bellen naar 06-38694800.

Voel uzelf welkom om te proeven van de heerlijke soep en de fijne sfeer. Iedere dinsdag en donderdag van 12.00 tot 13.00 uur in De HartenJager aan de Parallelweg 35 in Giessen en iedere dinsdag van 12.00 tot 13.00 in Het Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 5 in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl