Stratenloop in Genderen voor jong en oud

Foto: Dorpshuis Genderen
24 augustus 2022, 21:08
Verlopen

GENDEREN - Donderdag 1 september wordt er in Genderen een Stratenloop georganiseerd. Dit keer niet zoals tot en met 2019 tijdens de Zomerfeesten met start/finish bij de feesttent, maar dit jaar als losstaand evenement met start/finish bij het dorpshuis.

Deze Stratenloop maakt onderdeel uit van het Altena Road Circuit. Om 18.45 uur start de jeugd tot en met 15 jaar. Zij kunnen deelnemen in 4 categorieën. De inschrijfkosten hiervoor bedragen 3 euro. Om 19.45 uur start de wedstrijdloop voor volwassenen. Hiervoor bedragen de inschrijfkosten 8 euro. Inschrijven kan alleen vooraf en digitaal. Tot donderdagmiddag 1 september 12.00 uur is er in te schrijven via www.inschrijven.nl.

Bij de start/finish is een kleedruimte beschikbaar. Er zijn geen douches beschikbaar. Wel is vanaf 18.00 een fysiotherapeut aanwezig voor het beoordeling blessures, taping of een massage voor de spieren. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan kunt u dit per mail vooraf aangeven via stratenloopgenderen@gmail.com. Minder getrainde of herstellende lopers wordt ook de mogelijkheid geboden om mee te doen in tweetallen tijdens een Koppelkoers waarbij wisselmoment na één volle ronde moet plaatsvinden bij het dorpshuis. Bij inschrijving graag beide (voor)namen opgeven bij ‘naam’. U betaalt samen in totaal één keer inschrijfkosten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl