Boren nieuwe putten voor bluswatervoorziening

Foto: Gemeente Altena
26 augustus 2022, 18:14
Verlopen

ALTENA - Vanaf maandag 29 augustus wordt op diverse plaatsen in Altena gestart met het boren van nieuwe putten voor de bluswatervoorziening.

Dit naar aanleiding van een eerdere inventarisatie van alle brandputten in heel Altena. Uit dat onderzoek bleek dat de bluswatervoorziening niet overal op orde is. Het boren van extra putten gaat nu om een 7-tal locaties in de gemeente, te weten aan de Veensepolder in Veen, de Visserskade in Hank, de Henderik Cornelis Hakstraat in Giessen, de Ippelseweg in Nieuwendijk, de Jakobstaf in Werkendam, de Dieplood in Werkendam en aan de Calandstraat in Werkendam.

Voor het boren staat per locatie één dag gepland. De werkzaamheden moeten uiterlijk 9 september afgerond zijn. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met tijdelijke verkeersmaatregelen langs de werkzaamheden geleid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl