Muziek- en dichterspodium in Werkendam

Foto: Archief
26 augustus 2022, 18:37
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 6 september is er weer een sfeervol en gezellig muziek- en dichterspodium in basisschool Het Baken aan de Koelemaaier 1 in Werkendam.

De dichter van de maand is Hein van den Assem uit Rotterdam. Hein ademt (toegankelijke) poëzie en was lang voorzitter van ‘Podium Ongehoord’, een toonaangevend dichterspodium. De muzikale invulling wordt verzorgd door The Johnsons bestaande uit John Blom en John de ruiter; gewoon twee gasten. Die ene jongen heeft een microfoon nodig en die andere knapperd een gitaar. De ene John bepoteld fluweelzacht zijn snaren en die andere John zal van alle noten alleen de allermooiste zingen

Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden voor het open podium. En als u dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat u (nog) geen ervaring heeft met voordragen van uw gedichten, kan Marcel u hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl