Almkerk wint de derde Altena Cup

Foto: Altena Cup
27 augustus 2022, 18:47
Verlopen

ALMKERK - Vele fanatieke voetballers waren op zaterdag 27 augustus actief op de sportcomplexen in Altena voor de Altena Cup. In de categorie Heren 1 won Almkerk uiteindelijk de finale met 0-2.

De finale bij de eerste elftallen voor de heren werd gespeeld tussen GRC 14 en Almkerk op het sportpark van v.v. Almkerk. In de wedstrijd is GDC derde geworden en Kozakken Boys O23 eindigde op de vierde plaats. De vrouwen zouden spelen bij v.v. Sleeuwijk, maar vanwege te weinig animo werden die wedstrijden afgelast.

De Altena Cup wordt al een aantal jaar gespeeld als opening van het van het amateurvoetbalseizoen. Ongeveer 400 mannen en vrouwen en ruim 2500 kinderen strijden om de Altena Cup. Het gaat naast het spel ook om aandacht voor de vele maatschappelijke activiteiten. Denk aan de Gezondere Sportkantine, een landelijk initiatief van Team-Fit en Voedingscentrum Eerlijk over Eten. Maar ook aan Jongeren op Gezond Gewicht, Rookvrije sportparken in Altena, Nix18 van GGD West Brabant, vegetarische producten van Schouten Europe en Hak Conserven en Beleef Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl