Kringloopwinkel Malle Pietje opent deuren in De Rietpluim

Foto: Sander van Strien
27 augustus 2022, 06:47
Verlopen

DUSSEN - Kringloopwinkel Malle Pietje is vanaf komende zaterdag geopend in De Rietpluim in Dussen. De eigenaren zijn blij dat ze na maanden zoeken een nieuwe locatie hebben gevonden.

De Rietpluim is gekocht door de religieuze organisatie Stichting Frontrunners Ministries uit Werkendam. Deze stichting heeft grootse plannen met het nu leegstaande pand en wil hier een religieus centrum bouwen, maar het duurt nog zeker een jaar voordat die plannen concreet worden. In de tussentijd kan ook een pizzeria nog steeds zakendoen vanuit een zijvleugel van het gebouw. Nu heeft ook de kringloopwinkel hier een nieuw onderkomen gevonden.

Eigenaren Miep en André van Wordragen sloten in het voorjaar na negen jaar de deuren van hun winkel in Sleeuwijk. In de tussentijd deden ze nog zaken vanuit het magazijn van hun oude winkel. Ze huren hun nieuwe ruimte in ieder geval voor een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van telkens drie maanden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl