Man gewond door steekvlam in Meeuwen

Foto: Redactie
27 augustus 2022, 14:39
Verlopen

MEEUWEN - In Meeuwen is zaterdagmiddag 27 augustus een man gewond geraakt toen hij probeerde een vuur aan te steken. Rond half 2 werden de hulpdiensten opgeroepen voor de melding aan de Kleibergestraat in Meeuwen.

In eerste instantie werd de melding groots opgepakt en werden o.a. een traumahelikopter opgeroepen. Later werd duidelijk dat een traumahelikopter niet nodig was voor het incident. In de melding was er spraken van een explosie, toen er meer duidelijk was op locatie is de melding snel afgeschaald.

De man probeerde buiten een vuur aan te steken waarbij hij verwondingen opliep door een steekvlam. Nadat de man zelf in de woning om hulp heeft gevraagd is hier goede eerste hulp verleend. De man is uiteindelijk met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl