Getuigen gezocht voor mishandeling in Werkendam

Foto: Sander van Strien
31 augustus 2022, 12:11
Verlopen

WERKENDAM - De politie in Altena is op zoek naar getuigen van een mishandeling, die zaterdag 27 augustus plaatsvond in Werkendam.

Die avond werd het slachtoffer tussen 20.00 uur en 21.00 uur mishandeld toen het slachtoffer op de Werkensedijk liep ter hoogte van kinderboerderij Floreffehoeve. Tijdens de mishandeling waren er twee personen die hun hond aan het uitlaten waren. Deze personen hebben het slachtoffer geholpen en naar huis gebracht.

Het onderzoek naar de toedracht is nog steeds gaande. De politie heeft inmiddels een aantal verdachten aangehouden. Over de aanhoudingen wil de politie voorlopig niks kwijt in belang van het onderzoek. Wat er die avond precies is gebeurd, is volgens de politie nog onduidelijk. Ze hoopt dat de twee getuigen, die daar hun hond aan het uitlaten waren, daarover opheldering kunnen geven. Dit geldt ook voor mogelijke andere getuigen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl