Museumschip Kasteel Vlotburg in Andel

Foto: Museumschip Kasteel Vlotburg
31 augustus 2022, 11:52
Verlopen

ANDEL - Museumschip Kasteel Vlotburg ligt voor het eerst in Andel. Van 31 augustus tot 3 oktober is dit schip te bezoeken tegenover Hoge Maasdijk 22 in Andel.

Ervaar het leven van ridders, jonkvrouwen en ambachtslieden in de middeleeuwen op Museumschip Kasteel Vlotburg. Ridder Lenny en Vrouwe Christel laten u dan hun kasteel zien. En zeker leuk en leerzaam voor de jongeren. Het schip is met de hand gebouwd door Len Vries, samen met zijn goede vriend en ambachtelijk timmerman Jan Westerhuis en heeft drie jaar geduurd. Sinds 2005 varen Ridder Len en vrouwe Christel met hun museum en paardje door Europa en misschien nog verder. Zij zijn al in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en België geweest. En nu weer tijdelijk in Nederland.

Op uitnodiging van Ad de Graaf van Ondernemersvereniging De Linden Andel is het museum kasteelschip de komende weken in Andel te bezoeken. Het is een belevenis voor jong en oud om de middeleeuwen te bezoeken. Het schip is elke dag open van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl