Open Monumentendag 2022 bij Kasteel Dussen

Foto: Stichting Vrienden van Kasteel Dussen
31 augustus 2022, 11:38
Verlopen

DUSSEN - Op zondag 11 september staat de poort van Kasteel Dussen van 11.00 tot 16.00 uur wagenwijd open voor publiek. U bent van harte welkom tijdens deze Open Monumentendagen en de entree is gratis.

Bezoekers wandelen op eigen gelegenheid door het kasteel en ervaren zo de rijke historie. Dat kan tot helemaal op zolder. Tekst en uitleg is door het hele kasteel te vinden en uiteraard zijn ook de gidsen en vrijwilligers ‘in huis’ voor extra informatie.

Ondertussen klinkt er muziek: op zondag live, door Eibe Gerhartl en Laura Douma. Kijk voor alle informatie op www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl