Winnares gekozen van fotowedstrijd Agrarische Natuur Vereniging

Foto: Angelique Hollants
31 augustus 2022, 11:47
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Tijdens een geslaagde Boerenerfdag, afgelopen zaterdag in Wijk en Aalburg, was ook de Agrarische Natuurvereniging (ANV) Altena Biesbosch aanwezig.

Daar konden bezoekers aan de boerentafel zich laten informeren over wat de ANV bijdraagt aan een mooi en divers landschap in Altena. Zowel burgers als agrariërs kunnen daaraan bijdragen. Als voorbeeld deelde de ANV in het voorjaar gratis het Altena bloemenzaadmengsel uit, waarmee wordt bijgedragen aan de biodiversiteit van de insecten in de regio. ANV heeft vervolgens mensen gevraagd om een foto in te sturen van de bloemenrand die zij daarmee in hun eigen tuin hebben gecreëerd.

De bezoekers op de Boerenerfdag hebben gestemd en de foto van Nelma Lankhaar uit Dussen tot de winnaar gekozen. Op haar foto is een vlinder te zien die langskomt bij de bloemen. Zij ontving een cadeaubon voor een Altenabox en ook alvast een paar zakjes Altena bloemenzaadmengsel voor volgend jaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl