Rust, focus en vrijheid met Tineke Wuister

Foto: Pixabay
2 september 2022, 08:31
Verlopen

SLEEUWIJK - Heeft u wel eens moeite met alle ballen hoog te houden? Wilt u leren hoe u (zonder schuldgevoel) rust mag nemen? Hoe u kunt leven vanuit Zijn bestemming? De Burcht in Sleeuwijk organiseert drie avonden speciaal voor vrouwen om ontdekkingstocht te gaan.

Tineke Wuister, bekend van haar inspirerende boeken, komt naar De Burcht om te delen vanuit haar expertise en ervaring rondom drie herkenbare thema’s: Lucht – Leven vanuit rust, Zicht – Prioriteiten in een betekenisvol leven en Echt – Leer uw identiteit bouwen op wat God over u zegt.

De avonden worden door Tineke ingevuld waarbij ze zal delen van haar ervaringen, maar ook in gesprek wil gaan. U bent welkom op 20 september, 6 en 20 oktober. Neem gerust een vriendin mee. De avonden zijn gratis. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.deburchtsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl