Zwembaden Bijtelskil en Werkina blijven week langer open

Foto: Karin de Vries-Sentrop
2 september 2022, 08:35
Verlopen

WERKENDAM/SLEEUWIJK - Goed nieuws voor de zwemliefhebbers in Altena. Zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk en zwembad Werkina in Werkendam hebben besloten om nog één week langer open te blijven. De gunstige weersverwachtingen hebben hierin de doorslag gegeven, want de temperaturen blijven aangenaam goed.

Zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk is daarom geopend tot en met vrijdag 9 september. Zwembad Werkina in Werkendam blijft open tot en met woensdag 7 september. Wel hebben de zwembaden aangepaste openingstijden, deze zijn te vinden op de websites, Facebook- en Instagram-pagina’s van de zwembaden. 

De teams van de zwembaden laten hiermee een mooi gebaar zien vanuit Sleeuwijk en Werkendam, dus zij hopen dat veel mensen met plezier nog een extra week komen zwemmen. Iedereen is van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl