Grote drukte bij Streekdagen in Meeuwen

Foto: Redactie
3 september 2022, 17:37
Verlopen

MEEUWEN - Het is een prachtige traditie in de gemeente Altena en na twee jaar kon het dan eindelijk weer: de SLF Streekdagen in Meeuwen. Vrijdag 2 september en zaterdag 3 september was het bijzonder druk op het terrein in Meeuwen.

Tijdens de truckpulling wedstrijden was het drukker dan verwacht, zo liet de organisatie weten. Niet alleen de organisatie vindt het heerlijk om weer een mooi groots spektakel neer te zetten, ook de bezoekers hebben er lang naar uitgekeken.

Tractoren, truckpulling, een feestavond, braderie, kraan- en behendigheidswedstrijden, dierententoonstellingen en tractorpulling. De bezoekers konden hun hart ophalen met een uitgebreid programma. Een stralend zonnetje en vooral heel veel blije gezichten maakt deze editie van de Streekdagen compleet. Altena genoot weer volop van een zonovergoten SLF Streekdagen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl