Beleef de historische verhalen van de stad Gorinchem met verteller Hubertus

Foto: StoryTrail.nl.
7 september 2022, 22:32
Verlopen

GORINCHEM - Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Hubertus is uw gids op zondag 2 oktober.

Hubertus neemt u mee naar het verre verleden van de stad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij de mooiste verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over verliefde gravinnen en boze boeren. Over tolgaarders, samenzweerders, opstandelingen en weldoeners en over de sterkste man uit de hele geschiedenis van Holland.

Wandelend door de prachtige binnenstad beleeft u de historie van Gorinchem zo levensecht dat het wel lijkt of u eeuwen terug in de tijd bent beland. U bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling, vol vaart, humor en liefde voor de stad. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 2 oktober 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk via www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl