Toneel Entree speelt de voorstelling ‘Regels’

Foto: Judith Grobecker
7 september 2022, 22:56
Verlopen

SLEEUWIJK/UPPEL - Na twee Coronajaren is de Sleeuwijkse toneelvereniging Toneel Entree terug op het podium met hun nieuwe voorstelling ‘Regels’. Opnieuw heeft het gezelschap gekozen voor een bijzondere speellocatie als decor, namelijk ‘De Uppelse Watertoren’.

Vol enthousiasme zijn de spelers van de vereniging na de lockdown weer begonnen met repeteren voor hun nieuwe voorstelling. Na zo lang niet op de planken gestaan te kunnen hebben, is het enthousiasme voelbaar en staan de spelers te popelen om het publiek te laten zien waar ze zo hard voor geoefend hebben. Het is de tweede keer dat er gebruikt gemaakt wordt van de watertoren in Uppel als speellocatie.

De voorstelling is ook dit jaar van de hand van regisseur Siebe de Vries. Met deze voorstelling wil De Vries bewustwording creëren. De voorstelling in de Watertoren van Uppel wordt gespeeld op vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober, zondag 2 oktober, zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober. De aanvang is telkens om 20.00 uur. De kaarten zijn te koop via de website van de toneelvereniging: www.toneelentree.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl