Exposities bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
9 september 2022, 17:56
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Maaswaarden ouderen, locatie Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg, zijn weer een aantal exposities te zien.

Aantje Kool uit Lexmond exposeert met haar figuratieve schilderijen op de begane grond vanaf heden tot eind december 2022. Saillant detail is dat Aantje in het verleden zelf met haar man Ruth woonachtig en werkzaam was in Wijk en Aalburg. Ze werkte daar in  ‘de boerderij’. Eerst als verzorgende en later als leidinggevende bij de thuiszorg. Sommige schilderijen van Aantje ook te koop. Op de eerste etage vanaf heden tot eind december 2022 exposeert nu waarschijnlijk voor de vierde of vijfde keer Riet Scherff. Maar nu zou het weleens de laatste keer kunnen zijn. Haar productiviteit is intussen niet zo groot meer als voorheen en door omstandigheden kan ze ook niet zo vaak meer met schilderen bezig zijn. Daarom zijn er in Wijkestein de laatste producten te bekijken en ook te kopen. Riet heeft besloten dat er ook zoveel mogelijk schilderijen verkocht moeten worden.

In het atrium van Wijkestein staat een vitrinekast. Hierin is ook een verzameling te zien. Op dit moment is er in de vitrinekast een verzameling ‘Sigarenbandjes’  te zien afkomstig van Dirk en Nel Bouman uit Wijk en Aalburg. U kunt deze expositie dagelijks komen bekijken van 09.00 tot 20.00 uur. Wilt u meer informatie, gratis exposeren of uw eigen verzameling tentoonstellen bij Maaswaarden ouderenzorg? Neem dan contact op met Bert Noorloos. Dit kan telefonisch via 0416-698400 of via de mail: b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl