Eerste Uitmarkt Altena voor herhaling vatbaar

Foto: Archief
11 september 2022, 18:08
Verlopen

WOUDRICHEM - Afgelopen zaterdag vond, tijdens Open Monumentendag, de eerste Uitmarkt plaats in het Arsenaal in Woudrichem.

Op deze uitmarkt konden bezoekers zien wat er in het nieuwe seizoen op het gebied van cultuur te zien en te beleven is in Altena. Muziek, zang, toneel, poëzie, kunst en nog veel meer. Een scala aan verenigingen, gezelschappen en organisaties presenteerden zich op dit evenement, georganiseerd door de gemeentelijke adviescommissie Cultuur.

De een laat zijn werk zien, de ander geeft een optreden en weer een ander heeft een stand met folders. Bezoekers zijn enthousiast en spreken over een leuk initiatief. Ook was het een mooie gelegenheid voor de deelnemende stichtingen en verenigingen om zich aan het publiek te presenteren. Voor de deelnemers en bezoekers is het zeker voor herhaling vatbaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl