Fietser overlijdt in Giessen na ongeval met vrachtwagen

Foto: Archief
13 september 2022, 20:37
Verlopen

GIESSEN - Een 49-jarige fietser die dinsdagmorgen in Giessen betrokken raakte bij een ongeval met een vrachtwagen, is volgens de politie aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer kwam uit Rijswijk.

De chauffeur, een 42-jarige man uit Oost-Europa, is aangemerkt als verdachte. Het ongeval gebeurde dinsdagmorgen rond 07.50 uur bij de kruising van de Industrieweg met de Parallelweg in Giessen. De fietser reed op het fietspad aan de Parallelweg toen een vrachtwagen afsloeg.

Volgens de politie zou het slachtoffer zijn aangereden door de vrachtwagen. Meerdere omstanders zagen het ongeval gebeuren en sloegen alarm bij de hulpdiensten, maar hulp mocht niet meer baten. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. De politie doet onderzoek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl