Onderhoud aan A27 tussen knooppunten Gorinchem en Everdingen

Foto: Archief
13 september 2022, 20:40
Verlopen

REGIO - Rijkswaterstaat voert komend weekend onderhoud uit aan de A27 tussen knooppunt Gorinchem en knooppunt Everdingen.

Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 20 minuten. De werkzaamheden vinden plaats vanaf vrijdag 16 september 21.30 uur en zullen duren tot maandag 19 september 05.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de A27 tussen knooppunt Gorinchem en knooppunt Everdingen afgesloten.

De nood- en hulpdiensten kunnen bij hoge prioriteit de werkzaamheden met gepaste snelheid passeren. Doorgaand verkeer van knooppunt Gorinchem naar knooppunt Everdingen wordt omgeleid via de A15 en de A2. Verkeer vanaf knooppunt Gorinchem naar de aansluiting Noordeloos wordt omgeleid via de N216 en de N214.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl