Grote boekenmarkt in Hank

Foto: Archief
14 september 2022, 18:34
Verlopen

HANK - Het zag er eerst niet naar uit dat de grote boekenmarkt van de Boekbank Hank dit jaar door kon gaan. De Kerkstraat in Hank ligt open voor een ingrijpende renovatie.

Maar zodra bekend werd dat de kermis door kon gaan, was het voor de Boekbank Hank duidelijk dat ook de boekenmarkt weer georganiseerd kon worden. De bereikbaarheid van de boekenmarkt zal dan wel niet optimaal zijn, maar wel goed genoeg om bij de markt bij de parochiezaal te komen. Daar wordt een tent bijgeplaatst om zoveel mogelijk boeken te presenteren.

Voor de kinderen van de basisscholen in Hank en Dussen is er weer de mogelijkheid om met een boekenbon een gratis kinderboek uit te zoeken. De boekenmarkt wordt gehouden op 24 en 25 september en is bereikbaar via de St. Elisabethstraat en via de Buitendijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl