Zevende keer Theaterhoppen in november

Foto: Aangeleverd
14 september 2022, 18:24
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 5 en 6 november kunt u voor de 7e keer Theaterhoppen tijdens het unieke Woerkumse huiskamertheaterfestival.

Dit jaar kunt u kiezen uit twee middagen en een avond, met ieder een eigen programma. Leuk voor theaterliefhebbers die een gevarieerd theateruitje willen. U bezoekt namelijk aansluitend 3 of 4 korte voorstellingen van verschillende genres. Wat is Theaterhoppen? In één avond of middag bezoekt u, lopend door de Woerkumse vesting, in kleine groepen van 25 personen, de 3 of 4 speellocaties. Het gehele programma en meer detail staat op www.theaterhoppen.nl. De ontvangst is bij lunchroom Gewoon Ploon aan de Hoogstraat 19A in Woudrichem om respectievelijk 13.00 uur en 19.00 uur.

Kaarten kunnen direct besteld worden via www.theaterhoppen.nl. Wees er tijdig bij, want er zijn slechts 75 of 100 kaarten per dagdeel beschikbaar. Wilt u ook ‘Hopper’ worden en gebruik maken van voorinfo en de speciale voorverkoop voor 2023? Meld u dan aan als nieuwe Hopper via https://theaterhoppen.nl/contact/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl