Groot onderhoud gepland op Hoge Maasdijk bij Andel

Foto: Pixabay
17 september 2022, 13:02
Verlopen

ANDEL - In 2023 staat er groot asfaltonderhoud gepland op de Hoge Maasdijk in de bebouwde kom van Andel. Dit combineert de gemeente met verbeteringen van de weginrichting om de verkeersveiligheid te verbeteren en verkeersoverlast te verminderen.

Na een eerdere uitvraag naar knelpunten op de Maasdijk in Andel heeft de gemeente een eerste schetsontwerp gemaakt. Op de website www.gemeentealtena.nl/hogemaasdijkandel is een samenvatting van de binnengekomen reacties te vinden en kan het schetsontwerp en de toelichting hierop worden bekeken.

Tot 24 september kunnen inwoners reageren op het schetsontwerp. Op de bewonersavond op dinsdag 4 oktober in ‘t Buitenhoff in Andel wordt het nieuwe ontwerp gepresenteerd. De inloop is om 19.00 uur en de avond start om 19.15 uur. Tot vrijdag 30 september kan men zich aanmelden voor de bewonersavond via de website van de gemeente.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl