Altena StreekFestival 2022 in Nieuwendijk

Foto: Archief
19 september 2022, 20:58
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 15 oktober vindt de 49e editie van het Altena StreekFestival plaats, met als deelnemers meer dan twintig brassbands, harmonie- en fanfareorkesten op een mooi en toegankelijk podium.

Het Altena StreekFestival 2022 geeft alle orkesten weer een vrije keuze van programma en jurering, aan de hand daarvan krijgt men nuttige tips van een deskundige jury. Jos Schroevers maakt dit jaar deel uit van de deskundige jury die nuttige tips verschaft.

Muziekliefhebbers zijn van harte welkom in Dorpshuis Tavenu/Sporthal De Iris te Nieuwendijk op zaterdag 15 oktober om 09.30 uur. Altena StreekFestival is ook te volgen op Facebook via www.facebook.com/AltenaStreekFestival.NL.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl