Politiek in Altena keert zich tegen komst van windmolenpark Avelingen

Foto: Archief
19 september 2022, 21:17
Verlopen

SLEEUWIJK/GORINCHEM - De politiek in Altena keert zich tegen de komst van een windmolenpark op Avelingen bij Gorinchem.

De raadsfracties zijn bezorgd over de nadelige gevolgen van de bouw van de meer dan 200 meter hoge windmolens. Ze ondersteunen daarmee de bewoners van Sleeuwijk die al langere tijd zorgen maken over onder meer de te verwachten slagschaduw en gezondheidsproblemen, maar zich daarin tot nu toe niet gehoord voelden.

Dat gaat nu veranderen. Wethouder Roland van Vugt gaat bij het college in Gorinchem het verzet van Altena tegen de windmolenplannen overbrengen. Hij roept daarbij de raadsleden op om ook actie te ondernemen richting de raadsleden van Gorinchem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl