Rick Sonnema behaald brons op Budapest Open

Foto: Leo Sonnema
19 september 2022, 20:18
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Karateka Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg behaalde op zondag 18 september een zwaarbevochten bronzen medaille tijdens de 25th Budapest Open.

In de eerste ronde was Rick zelf nog niet scherp. Gelukkig was zijn score goed genoeg voor een derde plaats waardoor Sonnema alsnog bij de eerst vier zat om door te stoten naar de tweede voorronde. In de tweede ronde was Rick al wat scherper en eindigde hij wederom als derde waardoor hij zich voor de halve finale mocht opmaken. In een sterk deelnemersveld, met diverse Premier League deelnemers, was zijn score goed voor een tweede plaats.

Doordat alleen de nummer één in de finale mocht aantreden, kon Sonnema zich opmaken voor de strijd om het brons. In de strijd om het brons eindigde de wedstrijd gelijk. Door een hogere individuele hoogste score van 9.0 wist Rick de winst naar zich toe trekken. Een mooi begin van een reeks meetmomenten voor de EK en WK.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl