Zelf uw gezondheidszaken regelen? Leer het in de Bibliotheek

Foto: Archief
19 september 2022, 20:40
Verlopen

WOUDRICHEM - Contact met de huisarts of het ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via uw smartphone, tablet of computer. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet.

Wilt u daar meer over weten of leren hoe dat werkt? De Bibliotheek CultuurPuntAltena organiseert een cursus van vier dagdelen in de Bibliotheek op De Werf in Woudrichem. De eerste cursus is op woensdag 2 november van 10.00 tot 11.30 uur. De cursus is gratis en u hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn.

Meer informatie of aanmelden? Bel (085) 040 11 63, stuur een mail naar digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl op kijk op bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl