ZVDO’74 gaat goed van start

Foto: Archief
19 september 2022, 20:21
Verlopen

ANDEL - Een nieuw seizoen is aangebroken voor het eerste herenteam van ZVDO'74 uit Andel. Ze zijn trainer en coach Hans Bak rijker geworden. Samen met Lou Goedel zal hij leiding geven aan de ploeg.

De eerste wedstrijd zou gespeeld worden tegen HZPC, welke een tijd een klasse hoger hebben gespeeld. In Venray klonk het eerste fluitsignaal. Er werd een goede eerste periode gespeeld door ZVDO’74. Jan-Willem Vaneker en Arie Stuij kwamen tot scoren. Mathé van Noorloos heeft het een en ander mogen leren bij een club uit Eindhoeven. Dit liet hij zien door drie keer te scoren. Een goed begin.

Echter werd dit de tweede helft van de wedstrijd niet doorgezet. De tweede en derde periode kwam HZPC dichterbij en kroop naar een 6-8 achterstand. Spannende seconden volgden, maar het bewogen eind zorgden voor geen doelpunten. De eerste wedstrijd werd afgesloten met winst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl