VVD Altena uit verbazing over grote kavel in Sleeuwijk

Foto: Redactie
21 september 2022, 20:39
Verlopen

SLEEUWIJK - De verkoop van een bouwkavel van 1336 vierkante meter in Sleeuwijk, ten behoeven van 1 woning, wekt de verbazing van de VVD fractie in Altena. Pim Bouman en Jan Kolff klommen namens de VVD-fractie schriftelijke vragen aan het college.

VVD Altena vindt het niet uit te leggen dat zo’n grote kavel voor slechts één woning beschikbaar is. Volgens hen leent de kavel zich meer voor een grootschaligere woonvorm zoals appartementen. De laatste tijd zijn er meerdere kavels van groter dan 1000 vierkante meter verkocht binnen de gemeente Altena. Toch ziet de VVD deze kavels anders dan de eerdere kavels. “Dit kavel is niet particulier, maar wordt verkocht door de gemeente Altena. Daarbij is dit ook een andere tijd met een enorme woningschaarste”, zo stelt fractievoorzitter Pim Bouman.

Vooralsnog wordt de kavel van zo’n 1336 vierkante meter nog aangeboden voor zo’n € 495.000,-. Inmiddels zouden zich ook al meerdere mensen interesse hebben getoond en in afwachting zijn op de loting voor de kavel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl